Tuesday, March 23, 2010

No mood


Dah lama lah aku x update blog ni..ada la beberapa hari je..haha
kire lama gak la tu kan. ye x?
Layan je la..
Ni aku tgh rajinkan jari jemari nak menulis.
Lately mood aku x berapa nak menjadi..di sebabkan beberapa hal yg terjadi menbuatkan aku rasa makin x bes..
Kalo bahasa kasar org kata "cam haram"..huhu..

Apekah perasaan anda bila ada org yg x dikenali buat onar dlm kawasan anda?
Semestinye hanya layak dihempuk saja org itu..

Cakap pasal mood ni, sebelum tido kite kene memaafkan semua org disekeliling kita..
baru hati kita jd tenang..
Jadikan amalan ini sebagai tabiat anda..pasti mood anda ceria sepanjang masa..CUBALAH!

5 comments:

JameL said...

nice entry bro ...
benda simple tapi mujarab ...
thx ...

Nazli said...

ok bos..sama2 la kite memotivasikan diri kita..

wakaka said...

buruk ar bloG nih

yop ni haaa naley said...

memang buruk...mintak maap naley..maaf2..hahaha

Nazli said...

maap mu x diterima..