Wednesday, April 7, 2010

J card day!

Salam semua..

Rini aku nak cakap seket pasal sebuah pasaraya ni..dalam entry lepas aku dah kutuk midvalley kow2 punye..
bosan tahap ayam dah..rini aku nak puji plak kat sebuah mall dalam malaysia..antara yg berjaya jugak la aku rasa..

Jaya jusco..ataupon nama betol dia AEON..mempunyai byk cawangan serata Malaysia neh..
Besenye kitorang panggil JJ je..mudah dah pantas nak menyebutnye..hehe..

So,ape yg besnye kat JJ ni? nak dijadikan cerita..semalam lepas balik dpd keje aku gi le melepak2 sat kat JJ Cheras Selatan..kat area Balakong nun pada yg xtau..nak kata besar xde la sgt..stended JJ je la..2 tingkat camtu je..besar lagi JJ Bukit Tinggi Klang aku rasa..(aku x penah g JJ Klang..huhuhu)..then, ape yg menariknye?

Beza between JJ ngan Midvalley ada 1je..harga barang2 dia..kalo yg branded2 aku rasa sale x beragak jgk la..kemain murahnye..lebih2 lg kalo barang2 pompuan cam beg ke..jeans..baju..

Kebetulan la agaknye malam tadi merupakan J Card Day..sale sampai 80% wa cakap sama lu..gile sungguh..aku yg jarang membeli ni pon x pasal2 shopping sama..haha..Tapi xde la aku shoping sorang..gi ngan buah hati gak la kan.. =)

Lepas usha2 resit yg kitorang beli tu..ada dalam 300+ gak la abehnye..uish..ni kos barang2 termasuk makan sekali la..jalan je kalo x makan..mana nak dapat tenaga...lepas makan..sambung shopping lg..x ingat dunia tol la..hahaha..

Kalo bawak cash time2 camni memang bole menangis mak..huhu..
Tp kalo guna kad kredit lg menangis..waaa....swipe sana..swipe sini..seronok je..tp nnt masuk dlm statement bill,amik ko..nyanyi lagu M daud Kilau pon lom tentu dapat membantu..huhuhu..dah merepek plak aku ni..

Papepon..time sale2 ni la nak beli barang2 yg ada jenama pada harga mampu milik..kalo x..stakat window shopping je la..
Kepada kalian yg x sempat nak join shopping semalam..jgn kecewa..tunggu ada lg SALE camni..aku roger korang wokey.

Salam sejahtera!

1 comment:

twinkle_1906 said...

jaga2 kutuk2 satu company or tempat tu on9 ni wey..dorg le saman ko kalo dorg rase xps ati..bhati2 bile meng'quote' nama any pihak kay..hehe..