Monday, August 2, 2010

Proton Waja replacement!

Akhirnye berjaya jugak la aku jumpa gamba Proton Waja replacement ni..

Nama betol dia aku x pasti..tapi yg penting ramai dok cari2 camne la rupa kete ni..

Orang cakap, model ni rebadge daripada model Mitsubishi Lancer je..

Mesti sale gile2 la model ni nanti since ramai jugak anak2 muda yg minat nak beli Lancer tapi tak berkemampuan..hehe..

Ni aku tepekkan gamba keretanye buat tontonan semua keh! xtau la mana satu yg sebenarnye rupa model kete ni..

Harga dalam 80K camtu..kalo mampu beli la..hakhak..

2 comments:

nafham said...

Mne satu yg waja replacement tu erk? Tapi 2-2 mmg gempak. Mesti macho klu Engineer muda cam kita ni bwk kereta tu. Tapi terpaksa jugalah berbangga tuk bayar mahal... hahaha~

Engr. Nazli said...

mana2 yg ko rasa lawa..maybe tu la agaknye end product dia..haha..