Friday, July 16, 2010

Kesibukan kat site membataskan usaha mengupdate blog.

adoi..dah lama gile aku x update blog aku ni..xde masa plak nak menulis...ataupon aku yg malas?hahaha..
x kisah la ape pon sebabnye..sekarang aku tgh menulis blog aku..ape yg aku nak kongsi kali ni?
aku ingat nak share gamba site aku yg terbaru kot..buat tontonan rakan2 sekalian..layan..







kalo ada pape yg korang x paham pasal gamba ni atau nak tau lebih lanjut,drop je komen..nanti aku balas keh..salam 1 malaysia semua!

4 comments:

Verm said...

dulu main game wat bangunan je..
skrg da betul2 wat bangunan..
tahniah2..

Engr. Nazli said...

haha...x membina la komen ko verm..dlu main game je sbb nak training..sekarang baru buat betol2..keh2..

Francisco Moreno said...

ouh ouh sini pun pakai post tensioning gak ker..sama laa cam site aku...ngaa~~..tak tau nak komen apa..nway..nenanti laa pasni komen len..hehehe

Engr. Nazli said...

post tensioning?ape maksud saudara?al maklum la baru bertatih ni..haha..